Skip to main content

HyrEnChokladfontän.se, platsen med Sveriges största utbud av chokladfontäner och tillbehör. Hos oss kan ni hyra chokladfontäner till er nästa tillställning, fest, bröllop, kalas eller annan happening. Perfekt vid minglet i samband med fördrinken eller som mittpunkt vid efterrätten.

Utöver vårt stora utbud av chokladfontäner så utökar vi hela tiden vårt sortiment och har nu bla drinkfontäner, popcornmaskiner, sockervadd, våffeljärn, cake pops, slushmaskiner, donutmaskiner mm, och alla tänkbara tillbehör, både till uthyrning samt försäljning för både hemmabruk och professionella maskiner.

Som tidigare initiativtagare, grundare och delägare av det tidigare delägda bolaget från 2009, Fest & Event Sverige HB har jag år av erfarenhet av chokladfontänernas härliga värld. Jag har lärt mig mycket på vägen vad som fungerar och vad som har behövts förbättras och är övertygad om att jag kan hjälpa er till att få ut som mycket som möjligt av just er chokladfontän till just er tillställning.

Vid bildandet av det nya aktiebolaget Fest och Event Skandinavien AB i början av 2013 så övertogs även agenturen av JM Posner`s hela sortiment i Sverige.

Väl Mött!
Mathias Sahlström
VD