Skip to main content

line99

 

at_sea_payoff.jpg

AtSea är en unik eventlösning till sjöss i med fantastiska möjligheter. Belägen i Threestar Marina vid Liljeholmen i Stockholms innerstad. Med en 80 kvm terass på övervåningen och en rymlig terass på fördäck är möjligheterna oändliga. Förfest, företagsevent, konferens, bröllop, ett flytande middagsbord, vinprovning med mer. En lösning där endast fantasin sätter gränserna. Självklart blir det mer speciellt till sjöss!

Vänliga Hälsningar!

———————————

AtSea Teamet
Threestar Marina
Årstaängsvägen 11, Marievik
info@atseaevent.se
WGS84
Lat N 59• 18’34” Lon E 18• 1′ 54″

____________________________________________________________________________________

 

radisson

Radisson Blu Royal Park Hotel

Ligger vackert beläget i Frösundavik, en del av norra Hagaparken vid Brunnsvikens västra strand i Solna Kommun.

www.royalparkhotel.se
line99

 

bokalokal

Boka Lokal.se

Låt Stockholms festarrangörer ge anbud på festlokal och mat!

www.bokalokal.se
line99

 

puff

PUFF, Presentgrossisternas Förening.

HyrEnChokladfontän.se är medlemmar i branschorganisationen PUFF. PUFF betraktas som en seriös branschorganisation och med stor enighet uppnår vi större tyngd, styrka och status.

www.puff.se
line99

 

dhl

DHL

HyrEnChokladfontän.se samarbetar med DHL och arbetar aktivt med att se till att de transporter vi genererar blir mer miljöanpassade genom GOGREEN samt GOGREEN TONNAGE (Gröna Ton).
DHL är världsledande inom internationell expressfrakt och logistik med ett världsomspännande och heltäckande nätverk. DHL i Sverige kombinerar global täckning med djupa kunskaper om de lokala marknaderna. DHL har nära 4000 anställda och ungefär 70 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige..

www.dhl.se
line99

 

ronneberga-logo

Rönneberga Kursgård

Erbjuder både konferensvåningar, konferensrum, grupprum och konferenslägenheter i fantastiska miljöer. Välkommen!

www.ronneberga.se
line99

 

lagott

La Gott

Företaget som erbjuder lyxig choklad i olika former som förgyller er tillvaro. Praliner, tårtor, bakelser, chokladljus, tryfflar, chokladmarmelad och mycket mycket mer! Vi är även experter på läckra isskulpturer till er nästa fest eller tillställning. Välkommen in och ta er en titt på vårt utbud!

www.lagott.se
line99

 

verner

Verner & Verner

En köksbutik där god mat- och dryckeskultur kan främjas genom riktiga redskap som passar lika bra i hemmaköket som i restaurangköket. Flera butiker har sedan starten 1986 öppnats, med hjälp av flertalet franchisetagare. Webshopen tillhandahåller mer än 2000 produkter och leveranser sker till tusentals kunder över hela landet och även till utlandet.

www.verner-verner.se

line99

 

logo-konferino4

Konferino

Anbudstjänst för konferenser i Stockholm.

www.konferino.se
line99

 

nyupp

Ny Upplevelse

Eventdesign och Festdekor i Stockholm. Erbjuder paketerade lösningar som innefattar förutom miljödesignen även partytält, DJ-utrustning, personal och mat från branschpartners. Tveka inte att höra av inför ert nästa event/fest.

www.nyupplevelse.se
line99